Mercurydelar.se


Ett enkelt båtliv -
Tanken är att du som kund skall kunna söka efter din motor och hitta alla originaldelar. Du ska kunna beställa allt du behöver till din motor på ett enkelt och bekvämt sätt. Vi har varit i branschen länge och vet hur den fungerar. Mercurydelar.se ska nå alla kunder, både företag och privatkunder, med högkvalitativa tillbehör och servicedelar till Mercury, Mercruiser, Mercury diesel. Mercurydelar.se drivs idag av Harry Hansson Marincentrum AB i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av Mercury och Mercruiser och är också auktoriserad verkstad för dessa märken.

Harry Hansson Marincentrum hittar du i urgöteborgsk miljö i kajskjul 111 i Frihamnen. Närmsta grannar är kustbevakningsfartyg och fiskebåtar och då och då en kryssare på besök. I vår båtutställning hittar du Uttern och Atlantic Marine tillsammans med Mercurys motorer och även begagnade båtar. I butiken säljer vi reservdelar till Mercury och Mercruiser och allehanda båttillbehör. Vi erbjuder service och reparationer i vår auktoriserade verkstad och vill du ha ett riktigt bekvämt båtägande kan vi ta hand om din båt och vinterförvara den.

Erfarenhet och trygghet - Företaget har funnits i ett halvt sekel och vår samlade erfarenhet är stor både på servicesidan och försäljningssidan. Vi är idag 6-7 anställda som står redo att uppfylla de önskemål eller lösa de problem du kan råka ut för. Vi är en del av Interboat - Sveriges ledande kedja för båthandlare. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida harryhansson.se

Originaldelar förlänger livet på din motor och ökar säkerheten......