Mercurydelar.se

Vi har under åren märkt att det finns ett behov av att finna delar till Mercury, Mercruiser, Cummins och Volkswagen på nätet. Därför har vi på Grundsunds Skeppshandel AB nu öppnat denna webbutik.

Vi vill bidra till ett enkelt båtliv -
Tanken är att ni som kund skall kunna söka efter er motor och hitta alla originaldelar. Ni ska kunna beställa allt ni behöver till er motor på ett enkelt och bekvämt sätt.
Vi har varit i branschen länge och vet hur den fungerar och vi upplever att det finns ett behov bland kunder när det gäller tillgängligheten av originaldelar till Mercury och Mercruiser, särskilt svårt är det under högsäsong. 
mercurydelar.se ska nå alla kunder såsom företag och privatkunder med högkvalitativa tillbehör och servicedelar till Mercury, Mercruiser, Mercury diesel.

Vision & mål - vi ska bli båtägarens första val vid köp av tillbehör och reservdelar till Mercury och Mercruiser.
För att bli den bästa leverantören på marknaden vill vi utvecklas tillsammans er kunder. Vi kommer ständigt utveckla och förbättra butiken efter era behov, därför är vi öppna för nya förslag och förbättringspunkter..


Originaldelar förlänger livet på er motor och ökar säkerheten......

Grundsunds Marina
är lokaliserat på västkusten, Lysekils kommun, så nära havet man kan komma. Marinan har en av de mest skyddade hamnarna i Sverige.
Vi har varit i branschen sedan 1983 då vi sålde båtar och motorer på ostkusten, vi köpte Grundsunds marina 1987 och har sedan dess utvecklats inom den marina sektorn.
Marinan är idag en fullservice marina med vinteruppläggning, reparationer och service av fritidsbåtar, samt hamn med bryggplatser.
Vi driver marinan inom familjen och vi har som ambition att fortsätta med det ihop med våra anställda. Vi är idag 5-6 anställda och löser tillsammans alla problem ni kan råka ut för. 

Vårt mål och vision med marinan är att utvecklas genom att följa kundernas behov och hjälpa till med all slags service för att deras båtägande skall bli så enkelt och roande som möjligt. Vi är ett av de bästa service företagen och auktoriserad på Mercruiser, Mercury, Cummins och Volkswagen.